BAGGRUND

Idéen til at stifte Rearview Teater udsprang af, at flere af de stiftende parter var med til at opsætte familiemusicalen Oliver! på MusikTeatret Albertslund i efterårsferien 2016.

Forestillingen blev modtaget rigtig godt af publikum, og vi ønsker derfor igennem foreningens virke, at skaffe økonomisk støtte til at opsætte én forestilling om året, så flere kan få mulighed for at se lignende shows udenfor København.

FORMÅL

Foreningens formål er at producere teaterforestillinger af høj kvalitet, hvor børn og unge får mulighed for at udvikle deres talenter i samarbejde med professionelle skuespillere, sangere og dansere. Den helt unikke nerve i vores opsætninger opstår, fordi vi kombinerer børn og unges kreative nysgerrighed og åbenhed med erfarne kræfter fra det professionelle teatermiljø, hvilket skaber et formidabelt læringsrum for de unge. Hensigten er at fremme børn og unges talenter og kreative evner for derigennem at øge deres selvfølelse og selvtillid, styrke deres fællesskab og sammenhold, samt udtrykke deres gensidige respekt for hinandens talenter.

Formålet er også at skubbe teaterforestillinger ud i lokalområderne i Danmark og tilgængeliggøre både det at opleve teater, men også det at være en del af en forestilling og de arbejdsprocesser, som ligger bag. Forestillingerne skal supplere det lokale teatertilbud med teater af høj kvalitet, så der findes et lokalt alternativ til de mange professionelle forestillinger i København. Foreningen har særligt fokus på at udbrede interessen til grupper, der sjældent går i teatret fx pga. sociale eller geografiske forhold.

Image