BESTYRELSEN

Tine Hald

TINE HALD

Tine er formand for Rearview Teater og er ansat som professor i translational epidemiology ved Danmarks Tekniske Universitet. Derigennem har hun opnået stor erfaring med projekt- og medarbejder-ledelse, udvikling af projektidéer og udarbejdelse af fondsansøgninger. Har desuden erfaring med foreningsarbejde gennem tidligere og nuværende bestyrelsesposter.

Christina Anthony

CHRISTINA ANTHONY

Christina er næstformand i Rearview Teater. Hun er uddannet skuespiller og instruktør fra The Kogan Academy of dramatic art, London. Siden 2000 har hun arbejdet intensivt på scenen både som instruktør og designer. Særligt har hun arbejdet med børn og unge i teaterverdenen og er medstifter af SceneKunst, som driver 5 teaterskoler med i alt 16 hold på Sjælland.

Marianne Murillo

MARIANNE MURILLO

Marianne er kasserer i Rearview Teater og har mere end 33 års erfaring med budgetplanlægning, regnskab og administration. Hun har sit daglige virke som administrations- og regnskabsansvarlig hos SceneKunst. Hun har tidligere siddet i bestyrelsen i en spejderforening.

Astrid Thusgaard-Madsen

ASTRID THUSGAARD-MADSEN

Astrid er administrerende direktør hos Jubii A/S, hvor hun har det overordnede ansvar for forretningen. Astrid har stor erfaring med digitale forretningsmodeller og deres betingelser. Hun er uddannet inden for Musikvidenskab og Æstetik & Kultur, er vokset op med den klassiske musikkultur såvel som musical, og har bl.a. tidligere medvirket i musicalopsætninger. Astrid er sekretær i Rearview Teater.

Russell Collins

RUSSELL COLLINS

Russell er uddannet skuespiller og instruktør fra The Kogan Academy of dramatic art, London. Siden 2005 har han arbejdet professionelt som skuespiller og instruktør og har udover Oliver!, for nylig instrueret Ibsens Ghost (i London) og Peter Asmussens The Beach (i København). RAC er medstifter af SceneKunst, som driver 5 teaterskoler med i alt 16 hold på Sjælland.

Dorthe Svane Pedersen

MALENE GYBEL

Malene er CFO i et modehus med danske brands, og har års erfaring med øverste ledelse og styring i et kreativt miljø. Med sin baggrund i revisions- og konsulentbranchen har Malene fungeret som rådgiver for mange typer af virksomheder, og hun har en teoretisk uddannelse som cand.merc,aud. Desuden har Malene har stor erfaring med bestyrelsesarbejde.

Malin Astor

Vivi Lena Andersen

Vivi er udstillingsleder på Københavns Museum. Hun har en ph.d. i arkæologi og er prisvindende forsker og formidler. Vivi fungerer som censor og underviser i kulturhistoriske universitetsfag og er desuden flittig foredragsholder. Hun er redaktør på tidsskrifter og bøger samt forfatter til en lang række publikationer. Vivi kommer med stor erfaring med konference- og event-planlægning samt fundraising i kultursektoren og desuden erfaring fra internationalt bestyrelsesarbejde.

Malin Astor

Malin Astor

Malin er uddannet på Performing Art School i Sverige og har 15 års erfaring som danser/sanger i utallige professionelle musicals i Danmark og Sverige og har bl.a. været tilknyttet Det Ny Teater igennem flere forestillinger som danser. De sidste 10 år har Malin lavet koreografi til både professionelle og amatør musicals; særligt musicals, hvor ensemblet primært består af børn og unge.

Malin Astor

Carsten Overholt Pjetursson

Carsten er uddannet som datamatiker og har arbejdet som system udvikler og programmør. Han var med til at lancere den første betalingshjemmeside i Danmark i 1999. Carsten har desuden arbejdet med børn og unge i en årrække og arbejder i dag primært med backend systemer til hjemmesider.